Europeiska Unionen logotyp Region Halland logotyp
Två personer med VR-headset och handkontroller i ett svagt upplyst rum.

Foto: Tima Miroshnichenko.

Anmäl dig till eventet

Du kommer skickas till vår externa anmälningssida.

Event

Upplev ett interaktivt möte om VR i VR 7 okt

Torsdag 7 oktober 11.00–12.00 | Digitalt via platt skärm eller VR

Upplev en mixad verklighet där framtid möter nutid. Häng med på ett spännande äventyr om VR (virtual reality) där vi sänder live från en för dagen uppbyggd virtuell miljö i VR!

Det blir en minnesvärld upplevelse med livemusik, mingel, spännande samtal och kreativa diskussioner om den virtuella världen.

Vad: Ett interaktivt och inspirerande möte om VR i VR
När: Torsdag 7 oktober 11.00–12.00
Var: Digitalt via platt skärm eller VR-glasögon (begränsat antal VR-platser).
Anmälan: Både lån av VR-set och deltagande via platt skärm anmäls via Halland Tech Weeks webbplats.

Hur kan virtuella miljöer användas för att skapa mer effektiva, roliga och intresseväckande arbetsdagar tillsammans med våra kollegor eller förstärka våra kundupplevelser när vi befinner oss på helt olika platser fysiskt?

Programmet är ett samarbete mellan VIAkub Halland och HighFive, det hålls inom Halland Tech Week och ingår i den nationella Innovationsveckan. Tillsammans med HighFive och våra VR experter Tor Palm från VIAkub Halland och Hans Alveros från Innovationskonsulten Pollen har du möjligheten att bli en unik erfarenhet rikare i en virtuell verklighet där framtid möter nutid.

Låna ett VR-set av oss

Träd in i den virtuella världen och upptäck dess möjligheter till att skapa inkluderande miljöer för samarbete, kundupplevelser och äventyr. Vi erbjuder möjligheten att delta på plats genom VR i den virtuella livemiljön och där interagera med våra experter, artister och andra gäster. För att göra det behöver du ett VR-set. Till företagare i Halland har VIAkub Halland ett begränsat antal VR-set för utlån, kostnadsfritt och först till kvarn gäller.

Anmäl dig här

Anmäl dig via Halland Tech Weeks webbplats