Europeiska Unionen logotyp Region Halland logotyp
En person står längst fram i föreläsningssal och flera personer lyssnar med datorer framför sig.

Fotograf: Timothée Lambrecq.

Anmäl dig till eventet

Du kommer skickas till vår externa anmälningssida.

Event

Att förvandla – AR-projektion 20 jan

Onsdag 20 jan 2021 kl. 13-15 | Digitalt via länk

Med hjälp av Augmented Reality – AR-projektion – kan du på bara några minuter levandegöra ett objekt i din omgivning, det kan vara ett skyltfönster, produkter, loggor, träd, tavlor, eller varför inte den trötta tapeten på caféet. Med hjälp av AR-projektorn kan du ändra tapet varje dag!

AR-projektorn är otroligt lättanvänd och det är roligt att vara kreativ när tekniken inte är ett stort hinder.

Workshop i att använda en AR-projektor

Workshopen är en inspirerande ingång till hur en AR-projektor kan användas. Vi går igenom grunderna och visar hur eget material skapas och implementeras. I denna workshop använder vi en AR-projektor från Light Form.

Ibland känns det som att något fattas, allt ser likadant ut och det är få saker som får blicken att stanna upp. Byggnader, restauranger, caféer, träden, allt ligger som en öppen canvas, som ett lager i ett bildredigeringsprogram. Nu kan du med hjälp av en ny typ av bildprojektion enkelt skapa det där extra.

Det är dags att lägga på nästa lager!

Jonas Johansson

Jonas Johansson har en gedigen kunskap bakom sig och det som ligger i framtiden nosar han upp och suger i sig så fort det går. Jonas är en multikonstnär inom det digitala och beskriver sig själv som en ljustransformatör som upptäcker genom lek.

Jonas har jobbat med flera artister och håller i workshoppar runt om på vårt jordklot, han är även grundaren till kollektivet svartljus och Nordic Audiovisual Artists.

För vem?

Workshopen riktar sig till små och medelstora företag i Halland i branscherna kultur, utbildning och besöksnäring. Workshopen är även öppen för UF-företag och organisationer i dessa tre branscher.

Workshoppen arrangeras av projektet VIAkub Halland i företagsstärkande syfte, den är kostnadsfri för alla deltagare och omfattas av ett EU-stöd.

När?: 20 januari 2021 kl. 13:00-15:00
Förkunskaper: Inga.
Hur?: Denna inspirerande workshop hållas digitalt. Länk skickas till anmälda dagen innan.
Antal platser: 36 platser.
Sista anmälningsdag: Söndag 17 januari 2021.

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta:

Tor Palm
Processledare | Mobilt popup-labb och digitalt testlabb i Varberg

tor.palm@regionhalland.se
079 063 14 80